Klant worden

 

Wij werken vanuit joúw doelen en uitdagingen. Jamezz moet een verlengstuk zijn van jullie onderneming en volledig passen binnen het concept waar je zoveel tijd en aandacht aan besteed hebt.

Daarom willen wij graag samen met je overleggen welke inzet van Jamezz het beste past, zodat we ook echt bereiken wat je in gedachten had, of zelfs beter. Omdat Jamezz een onderdeel van jullie wordt, zorgen we ervoor dat je ook volledig zelfstandig uit de voeten kunt.

TRAINING & ONDERSTEUNING

Niet alleen bereiken wij dit door het ontwikkelen van betrouwbare en eenvoudige software, maar dit bereiken wij ook door jou goed te trainen en te ondersteunen. Zelfs wanneer je al een tijdje onderweg bent, zul je altijd bij ons terecht kunnen en houden we je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

 

Procesuitleg

 

1. Get in touch

 

Laat even aan ons weten dat je geïnteresseerd bent. Dan beantwoorden we zo snel mogelijk je vraag of bellen je eventjes terug.

Geen zorgen, dit kan ook gewoon even puur informatief, zonder dat je direct ergens aan verbonden bent.

2. Get connected

 

Zodra we een passende oplossing voor jouw organisatie hebben afgestemd, gaan we zorgen dat alle technische zaken geregeld zijn.

We koppelen je kassa, we zorgen dat je aangesloten wordt bij een betalingsprovider als dat nodig is, en we zorgen bijvoorbeeld dat de QR-bordjes geregeld worden. Met een beetje input van jou regelen wij de rest.

3. Get going!

 

Met een korte online training van ongeveer een uurtje zorgen we dat je volledig weet hoe alles werkt. Daarmee ben je dan ook meteen klaar om te gaan. Upload toffe foto’s, maak effectieve upsell suggesties en laat die eerste orders maar binnen komen.

We gooien je natuurlijk echt niet in het diepe en we staan altijd voor je klaar. Met een kort berichtje naar support helpen we meteen mocht je onderweg vragen hebben.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia