Meer Jamezz updates? Volg onze nieuwsbrief!

BLOG

bestelzuil horeca en retail

Wat kost een bestelzuil?

6 dec 2021 • JAMEZZ algemeen

Een bestelzuil voor horeca en retail is ideaal als extra verkooppunt zonder personeel. Benieuwd wat het kost om een bestelzuil aan te schaffen? Hier moet je op letten.

Horeca bestel app

3 tips voor succesvol bezorgen & afhalen in de horeca

22 NOV 2021 • JAMEZZ ADVIES

Haal het maximale uit je bezorg & afhaal webshop met deze drie handige tips. Bezorgen en afhalen zijn niet alleen een extra services van je onderneming, maar ook een uitstekende mogelijkheid om het gastencontact te versterken. 

Horeca bestel app

Grotere terrassen in de winter, maar wie komt er werken?

27 sep 2021 • JAMEZZ ALGEMEEN

Grotere terrassen, overkappingen en heaters. Deze winter mogen horecaondernemers hun terras uitbreiden om weer op te starten na alle maatregelen. Hoewel dit goed nieuws is, is de andere kant van de medaille: wie gaat die extra tafels bedienen? 

succsvolle horecabedrijven
Pick-up en delivery service

Wouter aan het woord:

"de 7 redenen waarom deze horecabedrijven wél succesvol zijn."

20 sep 2021 • Gastblog Wouter Verkerk

Horecaspecialist & trendwatcher Wouter Verkerk is sinds 2019 ambassadeur van Jamezz. Deze keer schrijft hij een exclusieve blog over de 7 manieren waarop een horecabedrijf in deze bijzondere tijd wèl succesvol kan zijn.

Drie onmisbare marketingtools voor horeca

DRIE ONMISBARE MARKETINGTOOLS VOOR HORECA ONDERNEMERS

11 aug 2021 • Jamezz advies

Digitalisering in de horeca biedt steeds meer ruimte voor slimme marketingtools. En jij kan als ondernemer daarvan profiteren. Hoe pak je dit aan? Om te beginnen is het zaak om drie belangrijke marketingtools te begrijpen: framing, suggereren en social proof. 

Slim ondernemen, juiste benaming producten

waarom de juiste benaming leidt tot extra verkoop

28 juli 2021 • Jamezz advies

De juiste ‘tone-of-voice’, woordkeuze en creativiteit leiden tot een opmerkelijk verschil in verkoop. Uit onderzoek blijkt dat met de juiste benaming, je producten tot wel 300% (!!) beter verkopen dan daarvoor. Waar moet je op letten?

Slim ondernemen, stuur je verkoop

stuur je verkoop met de volgende tips

21 juli 2021 • Jamezz advies

Wat je verkoopt is grotendeels afhankelijk van jouw sturing. Welke producten je het liefste verkoopt, is onder ander afhankelijk van de marge, het gemak van de bereiding en de belasting voor de keuken of de bar. Stuur je verkoop door te spelen met de volgende elementen.

Meer tijd voor service door digitalisering in de horeca

Digitalisering in de horeca, juist meer tijd voor échte service!

15 juli 2021 • Jamezz advies

Eindelijk weer ruimte voor gastvrijheid, beleving en toegevoegde waarde. Zet je personeel in op waardevolle contactmomenten met de gast en laat digitalisering ondersteunen. Download GRATIS de workflow: "Jamezz in de praktijk".

Oplossing personeelstekort horeca

Digitale menukaart is de toekomst voor horeca

1 juli 2021 • Jamezz advies

Een hogere omzet per tafel, inzicht in belangrijke data en minder kosten. De digitale menukaart is de toekomst voor de horeca. De gast is er allang klaar voor, nu jij als ondernemer nog. 

Oplossing personeelstekort horeca

Dit is de oplossing voor personeelstekort in de horeca

3 mei 2021 • Jamezz advies

QR bestellen ondervangt het personeelstekort. Geen wachttijden, zelf online bestellen en direct afrekenen. Blijf niet achter en innoveer op tijd mee. Lees hier alles wat je moet weten om in no-time aan de slag te gaan.

QR bestellen

QR BESTELLEN IN DE HORECA

26 april 2021 • OVER JAMEZZ

QR bestellen geeft meer rust voor je team en is een onmisbare oplossing voor je bezettingsprobleem en de 1,5 meter economie. Het is geen vervanging voor personeel, maar een extra service op afstand. Daardoor houd jij meer tijd over voor gastvrijheid en genereer je tot wel 30% meer omzet.

Pick-up en delivery service

Intelligent heropenen? Dat doe je zo!

15 april 2021 • Jamezz advies

Om ‘intelligent’ te heropenen, zijn er drie pijlers belangrijk: omzet, klantenbinding en innovatie. Lees in deze blog hoe je digitalisering zo inzet, zodat je gelijk begint met een vliegende start.

horeca
Pick-up en delivery service

Wouter aan het woord:

"hoe corona de horecawereld blijvend veranderde."

26 Maart 2021 • Gastblog Wouter Verkerk

Horecaspecialist & trendwatcher Wouter Verkerk vertelt over de enorme versnelling van trends, die voor corona al voorzichtig zichtbaar werden.

Pick-up en delivery service

INEENS IN LOCKDOWN? Start met jamezz jouw pick-up en delivery service!

25 Maart 2021 • OVER Jamezz

Schakel bij coronamaatregelen meteen naar je pick-up en delivery service en houd je horecazaak draaiende. Wij regelen alle technische zaken en koppelen meteen je kassasysteem aan het online platform.

De nieuwe horeca

DE nieuwe horeca: van persoonlijk naar digitaal?

21 Maart 2021 • Jamezz advies

Digitaal bestellen en afrekenen, een snellere service, social media integratie en online acties. Gaan we dan echt van persoonlijk naar digitaal? Nee, niet helemaal. Wij geloven in digitale ondersteuning, niet in complete vervanging.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia